Muut tuotteet
Tuomme maahan myös erittäin korkealaatuisia oliiviöljyjä ja balsamicoja Italiasta.
Näitä tuotteita myymme myös pulloittain suoraan kuluttajille. Voit tilata tuotteitamme joko lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katriina.sievanen@delicatus.fi tai tilaamalla viinimestarit.com verkkokaupan kautta. Toimitus Tampereen alueella ilmainen.
Mikäli olet kiinnostunut ostamaan näitä tuotteita suurempia eriä, pyydämme lähettämään tarjouspyynnön.
Kylmäpuristettu extra virgine oliiviöljy 0,5 l pullo Lajikkeet: 70% Casaliva + 27-28% Frantoio + 2-3% Leccino Öljyn tuoksussa on koivua, leikattua ruohoa ja mausteisuutta. Väri on selvästi vihertävä. Maku on keskivahva ja siinä on selvä miellyttävä karvaus, kuitenkin mausteisuus on päällimmäisenä suuhun jäävä jälkimaku. Mukava hapokkuus, joka tasapainottaa maun ja suutuntuman. Monikäyttöinen öljy, joka sopii käytännössä lähes minkä kanssa tahansa tai jopa pelkiltään nautittavaksi. Ponte Vecchio Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 6 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat sekä keitetty ja paistettu kala Modenalaisella balsamicolla on EU:n suojaama nimi, joka asettaa tuotteelle tietyt minimivaatimukset. Siinä täytyy olla happoa vähintään 6 % ja vähintään 20 % keitettyä rypälemehua. Balsamicon paksuus riippuu keitetyn rypälemehun määrästä ja kypsytysajasta. Mitä kauemmin sitä on kypsytetty sitä täyteläisempi ja monikäyttöisempi siitä tulee. Laki ei salli kypsytysajan merkitsemistä pulloon, joten tilat käyttävät erilaisia tapoja sen osoittamiseksi. Ponte Vecchio osoittaa ajan tynnyreinä, 1 tynnyri (botte) = 2 vuotta. Ponte Vecchion balsamicot on kypsytetty vähintään vuoden, kun IGP-asetus vaatii vähintään 60 päivää ikääntymisen. Yhdestä kuuteen vuoteen balsamico on nestemäinen ja sopii päivittäiseen käyttöön salaatteihin, lihan ja kalan kanssa, kastikkeisiin jne. Tietenkin 6-vuotias on paksumpi ja täyteläisempi kuin 2-vuotias. Vanhemmat eli 8- ja 10-vuotiaat ovat kermaisempia ja sopivat myös hedelmien ja jälkiruokien kanssa edellä mainittujen käyttötarkoituksien lisäksi. Ponte Vecchio Aceto Balsamico di Modena I.G.P – 5 botti Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 10 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja hedelmäsalaatit Modenalaisella balsamicolla on EU:n suojaama nimi, joka asettaa tuotteelle tietyt minimivaatimukset. Siinä täytyy olla happoa vähintään 6 % ja vähintään 20 % keitettyä rypälemehua. Balsamicon paksuus riippuu keitetyn rypälemehun määrästä ja kypsytysajasta. Mitä kauemmin sitä on kypsytetty sitä täyteläisempi ja monikäyttöisempi siitä tulee. Laki ei salli kypsytysajan merkitsemistä pulloon, joten tilat käyttävät erilaisia tapoja sen osoittamiseksi. Ponte Vecchio osoittaa ajan tynnyreinä, 1 tynnyri (botte) = 2 vuotta. Ponte Vecchion balsamicot on kypsytetty vähintään vuoden, kun IGP-asetus vaatii vähintään 60 päivää ikääntymisen. Yhdestä kuuteen vuoteen balsamico on nestemäinen ja sopii päivittäiseen käyttöön salaatteihin, lihan ja kalan kanssa, kastikkeisiin jne. Tietenkin 6-vuotias on paksumpi ja täyteläisempi kuin 2-vuotias. Vanhemmat eli 8- ja 10-vuotiaat ovat kermaisempia ja sopivat myös hedelmien ja jälkiruokien kanssa edellä mainittujen käyttötarkoituksien lisäksi. Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 25 vuotta 100 ml Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, sushi, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, mansikat, tumma suklaa ja ruokailun lopuksi digestiiviksi Perinteinen modenalainen balsamiviinietikka D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta). Vuodesta 2002 lähtien tuote on nauttinut Euroopan komission alkuperäisnimityksestä DOP, mikä asettaa tarkat säännöt tuotannolle. DOP balsamico valmistetaan ainoastaan keitetystä rypälemehusta, jota säilytetään vuosia puutynnyreissä, joissa se luonnollisesti paksunee ja saa aromaattisuutensa. Joka vuosi se siirretään tynnyristä toiseen ja puulaji vaihtuu, jolloin se saa aromeja niin tammesta, kirsikasta, kastanjasta, saarnista, mulperipuusta kuin katajasta. DOP balsamico täytyy pullottaa Giugiaron suunnittelemaan 100 ml:n pulloon, joka on numeroitu ja sinetöity. Vain kahta laatua saa myydä: “Affinato” kypsytetty vähintään 12 vuotta ja “Extravecchio” kypsytetty vähintään 25 vuotta. Ne ovat huomattavasti paksumpia ja makeampia kuin tavalliset modenalaiset balsamicot (IGP) ja niillä on hyvin moninaiset käyttökohteet. Ponte Vecchio Balsamiviinietikkakastike Maustettu sitruunalla 6.00 € 220 g muovipullo Ideaalinen aperatiivien, kypsentämättömien vihannesten, salaattien, vaalean ja grillatun lihan tai kalan kanssa. Toimii myös jälkiruoissa kuten hedelmäsalaatissa. Balsamicokastikkeet ovat monikäyttöisiä ja niitä on saatavissa monen eri makuisia. Valikoimassamme on granaattiomena, sitruuna, viikuna ja tryffeli. Kastikkeiden paksuus tulee rypälemehun pitkästä keittämisestä ja ne sopivat moneen eri ruokaan alkupaloista aina jälkiruokiin. Ne on pakattu puristettaviin muovipulloihin. Ainesosat: konsentroitu rypälemehu, valkoinen balsamico, muunneltu tärkkelys, sitruuna-aromi Ponte Vecchio Balsamiviinietikkakastike Maustettu tryffelillä 6.00 € 220 g muovipullo Ideaalinen paistetun tai grillatun vasikan, naudan, sian ja broilerin kera ja myös pizzan, voileipien ja juustojen kanssa. Käy hyvin liharuokien ja keittojen koristeluun. Balsamicokastikkeet ovat monikäyttöisiä ja niitä on saatavissa monen eri makuisia. Valikoimassamme on granaattiomena, sitruuna, viikuna ja tryffeli. Kastikkeiden paksuus tulee rypälemehun pitkästä keittämisestä ja ne sopivat moneen eri ruokaan alkupaloista aina jälkiruokiin. Ne on pakattu puristettaviin muovipulloihin. Ainesosat: konsentroitu rypälemehu, modenalainen balsamiviinietikka, muunneltu tärkkelys, tryffeliaromi Ponte Vecchio Balsamiviinietikkakastike Maustettu viikunalla 6.00 € 220 g muovipullo Ideaalinen kypsytettyjen juustojen, leikkeleiden, hanhenmaksan, kaviaarin, suklaan, jogurtin, jäätelön tai vanukkaan kera. Käy hyvin alkupalojen ja jälkiruokien koristeluun. Balsamicokastikkeet ovat monikäyttöisiä ja niitä on saatavissa monen eri makuisia. Valikoimassamme on granaattiomena, sitruuna, viikuna ja tryffeli. Kastikkeiden paksuus tulee rypälemehun pitkästä keittämisestä ja ne sopivat moneen eri ruokaan alkupaloista aina jälkiruokiin. Ne on pakattu puristettaviin muovipulloihin. Ainesosat: konsentroitu rypälemehu, modenalainen balsamiviinietikka, muunneltu tärkkelys, viikuna-aromi Kylmäpuristettu extra virgine -oliiviöljy 0,75 l pullo Hinta: 25 eur / pullo Parasta ennen 12/2022 Voimakas ja täyteläinen oliiviöljy. Väriltään vaalean vihreä ja tuoksussa on yrttejä sekä koivuvihtaa (klorofylli). Maku on runsas ja tasapainoinen. Sopii erittäin hyvin salaattien ja pastaruokien kanssa. Erittäin hyvää myös vaalean leivän ja suolan kanssa. Balsamietikka Kypsytetty 10 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja hedelmäsalaatit Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita. Balsamietikka Kypsytetty 4 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat, keitetty ja paistettu kala Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita. Ponte Vecchio Balsamiviinietikkakastike Maustettu granaattiomenalla 6.00 € 220 g muovipullo Sopii erittäin hyvin jälkiruokien esimerkiksi jäätelön tai juustokakun kanssa tarjottavaksi. Maistuu myös kypsien kovien juustojen kanssa. Balsamicokastikkeet ovat monikäyttöisiä ja niitä on saatavissa monen eri makuisia. Valikoimassamme on granaattiomena, sitruuna, viikuna ja tryffeli. Kastikkeiden paksuus tulee rypälemehun pitkästä keittämisestä ja ne sopivat moneen eri ruokaan alkupaloista aina jälkiruokiin. Ne on pakattu puristettaviin muovipulloihin. Ainesosat: konsentroitu rypälemehu, punainen balsamico, muunneltu tärkkelys, granaattiomena-aromi Kylmäpuristettu extra virgine oliiviöljy 0,5 l pullo 99% Casaliva, 1% muita lajikkeita 96/100 pistettä – Flos Olei 2014 Miellyttävässä tuoksussa on koivun lehteä, latva-artisokkaa, ruohoa, minttua ja muita yrttejä. Hienostuneessa ja pehmessä maussa tulee ensiksi esiin ruoho, joka vaihtuu sitten pieneen karvauteen. Jälkimaussa on selvää mustaa pippuria ja hento yrttisyys. Todella hieno tasapaino. Monikäyttöinen öljy joka sopii hienosti keittojen ja pastan maustamiseen. Oliiviöljy on saanut DOP-alkuperäisluokituksen ja siihen käytettävät oliivit tulevat Garda-järven pohjoispuolelta Trentinon alueelta. Oliivit poimitaan käsin mataliin astioihin, ettei niiden paino riko niitä. Öljy puristetaan enintään 12 tunnin päästä oliivien keruusta. Kyse on todellisesti huippuöljystä, joka on voittanut lukuisia palkintoja.
Sisältää sulfiitteja.
Sisältää sulfiitteja.
Sisältää sulfiitteja.
Sisältää sulfiitteja.