Muut tuotteet

Muut tuotteet

Herkkutuotevalikoimaamme kuuluu balsamicoja, oliiviöljyjä ja oliivipulveri.

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteita ravintolaasi suurempia määriä, pyydä tarjous.  

Oiva-raportti: Oiva on Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran koordinoima elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä. Viinitukku Delicatuksen tarkastustulos (4.9.2017):  Oiva-raportti

 

10
Yes
None
1
30
Syötä hakusana
/muut-tuotteet/
Thumbnail
Lajittele

Kategoriat

Maa :

Tuotantotapa:

46° Parallelo White label oliiviöljy 0,5 l
21.00
46° Parallelo White label oliiviöljy 0,5 l Image

Kylmäpuristettu extra virgine oliiviöljy

0,5 l pullo

Lajikkeet: 70% Casaliva + 27-28% Frantoio + 2-3% Leccino

Öljyn tuoksussa on koivua, leikattua ruohoa ja mausteisuutta. Väri on selvästi vihertävä. Maku on keskivahva ja siinä on selvä miellyttävä karvaus, kuitenkin mausteisuus on päällimmäisenä suuhun jäävä jälkimaku. Mukava hapokkuus, joka tasapainottaa maun ja suutuntuman. Monikäyttöinen öljy, joka sopii käytännössä lähes minkä kanssa tahansa tai jopa pelkiltään nautittavaksi.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
ULIVA DOP oliiviöljy 0,5 l
24.00
ULIVA DOP oliiviöljy 0,5 l Image

Kylmäpuristettu extra virgine oliiviöljy

0,5 l pullo

99% Casaliva, 1% muita lajikkeita

96/100 pistettä – Flos Olei 2014

Miellyttävässä tuoksussa on koivun lehteä, latva-artisokkaa, ruohoa, minttua ja muita yrttejä. Hienostuneessa ja pehmessä maussa tulee ensiksi esiin ruoho, joka vaihtuu sitten pieneen karvauteen. Jälkimaussa on selvää mustaa pippuria ja hento yrttisyys. Todella hieno tasapaino. Monikäyttöinen öljy joka sopii hienosti keittojen ja pastan maustamiseen.

Oliiviöljy on saanut DOP-alkuperäisluokituksen ja siihen käytettävät oliivit tulevat Garda-järven pohjoispuolelta Trentinon alueelta. Oliivit poimitaan käsin mataliin astioihin, ettei niiden paino riko niitä. Öljy puristetaan enintään 12 tunnin päästä oliivien keruusta. Kyse on todellisesti huippuöljystä, joka on voittanut lukuisia palkintoja.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
ULIDEA Oliivipulveri 150g
29
ULIDEA Oliivipulveri 150g Image

Oliivipulveri 150 g

ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ja siinä on sen lisäksi vain aavistus suolaa. Oliiveista on ensin poistettu kaikki vesi, jonka jälkeen ne on jauhettu.

Täydellinen tuote esimerkiksi pastan kanssa ja sopii hyvin mm. salaatteihin. Todella monikäyttöinen tuote ja voimakkaan makunsa vuoksi voidaan käyttää mausteen tapaan.

Vastaavaa tuotetta ei ole tällä hetkellä markkinoilla. Tuote säilytetään avattuna jääkaapissa ja säilyvyyttä sille luvataan 10/2018 asti.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
ULIDEA Oliivipulveri 40 g
14
ULIDEA Oliivipulveri 40 g Image

Oliivipulveri, 40 g

Valmistusaineet: oliivi, suola

ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ja siinä on sen lisäksi vain aavistus suolaa. Oliiveista on ensin poistettu kaikki vesi, jonka jälkeen ne on jauhettu.

Täydellinen tuote esimerkiksi pastan kanssa ja sopii hyvin mm. salaatteihin. Todella monikäyttäinen tuote ja voimakkaan makunsa vuoksi voidaan käyttää mausteen tapaan. Vastaavaa tuotetta ei ole tällä hetkellä markkinoilla. Tuote säilytetään avattuna jääkaapissa ja säilyvyyttä sille luvataan 10/2018 asti.

Lisätietoa tuotteesta, valitettavasti vain italiaksi.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti
12
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti Image

Ponte Vecchio

Modenalainen balsamiviinietikka

Kypsytetty 6 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat sekä keitetty ja paistettu kala

Modenalaisella balsamicolla on EU:n suojaama nimi, joka asettaa tuotteelle tietyt minimivaatimukset. Siinä täytyy olla happoa vähintään 6 % ja vähintään 20 % keitettyä rypälemehua. Balsamicon paksuus riippuu keitetyn rypälemehun määrästä ja kypsytysajasta. Mitä kauemmin sitä on kypsytetty sitä täyteläisempi ja monikäyttöisempi siitä tulee. Laki ei salli kypsytysajan merkitsemistä pulloon, joten tilat käyttävät erilaisia tapoja sen osoittamiseksi. Ponte Vecchio osoittaa ajan tynnyreinä, 1 tynnyri (botte) = 2 vuotta.

Ponte Vecchion balsamicot on kypsytetty vähintään vuoden, kun IGP-asetus vaatii vähintään 60 päivää ikääntymisen. Yhdestä kuuteen vuoteen balsamico on nestemäinen ja sopii päivittäiseen käyttöön salaatteihin, lihan ja kalan kanssa, kastikkeisiin jne. Tietenkin 6-vuotias on paksumpi ja täyteläisempi kuin 2-vuotias. Vanhemmat eli 8- ja 10-vuotiaat ovat kermaisempia ja sopivat myös hedelmien ja jälkiruokien kanssa edellä mainittujen käyttötarkoituksien lisäksi.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE
10
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE Image

Balsamietikka

Kypsytetty 4 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat, keitetty ja paistettu kala

Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita.

 

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti
19
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti Image

Ponte Vecchio Aceto Balsamico di Modena I.G.P – 5 botti

Modenalainen balsamiviinietikka

Kypsytetty 10 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja hedelmäsalaatit

Modenalaisella balsamicolla on EU:n suojaama nimi, joka asettaa tuotteelle tietyt minimivaatimukset. Siinä täytyy olla happoa vähintään 6 % ja vähintään 20 % keitettyä rypälemehua. Balsamicon paksuus riippuu keitetyn rypälemehun määrästä ja kypsytysajasta. Mitä kauemmin sitä on kypsytetty sitä täyteläisempi ja monikäyttöisempi siitä tulee. Laki ei salli kypsytysajan merkitsemistä pulloon, joten tilat käyttävät erilaisia tapoja sen osoittamiseksi. Ponte Vecchio osoittaa ajan tynnyreinä, 1 tynnyri (botte) = 2 vuotta.

Ponte Vecchion balsamicot on kypsytetty vähintään vuoden, kun IGP-asetus vaatii vähintään 60 päivää ikääntymisen. Yhdestä kuuteen vuoteen balsamico on nestemäinen ja sopii päivittäiseen käyttöön salaatteihin, lihan ja kalan kanssa, kastikkeisiin jne. Tietenkin 6-vuotias on paksumpi ja täyteläisempi kuin 2-vuotias. Vanhemmat eli 8- ja 10-vuotiaat ovat kermaisempia ja sopivat myös hedelmien ja jälkiruokien kanssa edellä mainittujen käyttötarkoituksien lisäksi.

 

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento
20
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento Image

Balsamietikka

Kypsytetty 10 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja hedelmäsalaatit

Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita.

 

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento
30
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento Image

Balsamietikka

Kypsytetty 15 vuotta

100 ml

Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, jäätelö, mansikat ja tumma suklaa

Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio
90
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio Image

Modenalainen balsamiviinietikka

Kypsytetty 25 vuotta

100 ml

Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, sushi, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, mansikat, tumma suklaa ja ruokailun lopuksi digestiiviksi

 

Perinteinen modenalainen balsamiviinietikka D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta). Vuodesta 2002 lähtien tuote on nauttinut Euroopan komission alkuperäisnimityksestä DOP, mikä asettaa tarkat säännöt tuotannolle. DOP balsamico valmistetaan ainoastaan keitetystä rypälemehusta, jota säilytetään vuosia puutynnyreissä, joissa se luonnollisesti paksunee ja saa aromaattisuutensa. Joka vuosi se siirretään tynnyristä toiseen ja puulaji vaihtuu, jolloin se saa aromeja niin tammesta, kirsikasta, kastanjasta, saarnista, mulperipuusta kuin katajasta. DOP balsamico täytyy pullottaa Giugiaron suunnittelemaan 100 ml:n pulloon, joka on numeroitu ja sinetöity. Vain kahta laatua saa myydä: “Affinato” kypsytetty vähintään 12 vuotta ja “Extravecchio” kypsytetty vähintään 25 vuotta. Ne ovat huomattavasti paksumpia ja makeampia kuin tavalliset modenalaiset balsamicot (IGP) ja niillä on hyvin moninaiset käyttökohteet.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Baricci oliiviöljy 0.75 l
24.00
Baricci oliiviöljy 0.75 l Image

Kylmäpuristettu extra virgine -oliiviöljy

0,75 l pullo

Voimakas ja täyteläinen oliiviöljy. Väriltään vaalean vihreä ja tuoksussa on yrttejä sekä koivuvihtaa (klorofylli). Maku on runsas ja tasapainoinen. Sopii erittäin hyvin salaattien ja pastaruokien kanssa. Erittäin hyvää myös vaalean leivän ja suolan kanssa.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Pisoni Suklaagrappa
28.90
Pisoni Suklaagrappa Image

Tuottaja: Pisoni
Alue: Trentino
Alkoholi: 17%
Hinta: 28.90 € (alv 24 %)
Myyntierä: 1 pullo, 0.5 l

Pisonin suklaagrappa (Cuor di Cioccolata) on tumman suklaan makuinen kermainen ja samettinen likööri. Suklaagrappa on parhaimmillaan viilennettynä, ja se sopii mainiosti myös lämpimänä tai kylmänä jälkiruokien kastikkeeksi, esim. kermavaahdon ja jäätelön kera.

Pakkauksen mukana tulee 8 pientä vohvelikuppia.

Maa : Italia
46° Parallelo White label oliiviöljy 0,5 l Image
46° Parallelo White label oliiviöljy 0,5 l
Kylmäpuristettu extra virgine oliiviöljy 0,5 l pullo Lajikkeet: 70% Casaliva + 27-28% Frantoio + 2-3% Leccino Öljyn tuoksussa on koivua, leikattua ruohoa ja mausteisuutta. Väri on selvästi vihertävä. Maku on k... Lue lisää
21.00
ULIVA DOP oliiviöljy 0,5 l Image
ULIVA DOP oliiviöljy 0,5 l
Kylmäpuristettu extra virgine oliiviöljy 0,5 l pullo 99% Casaliva, 1% muita lajikkeita 96/100 pistettä – Flos Olei 2014 Miellyttävässä tuoksussa on koivun lehteä, latva-artisokkaa, ruohoa, minttua ja ... Lue lisää
24.00
ULIDEA Oliivipulveri 150g Image
ULIDEA Oliivipulveri 150g
Oliivipulveri 150 g ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ja siinä on sen lisäksi vain aavistus suolaa. Oliiveista on ensin poistettu kaikki vesi, jonka jälkeen ne on jauhettu. Tä... Lue lisää
ULIDEA Oliivipulveri 40 g Image
ULIDEA Oliivipulveri 40 g
Oliivipulveri, 40 g Valmistusaineet: oliivi, suola ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ... Lue lisää
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti Image
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti
Ponte Vecchio Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 6 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat sekä keitetty ja paistet... Lue lisää
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE Image
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE
Balsamietikka Kypsytetty 4 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat, keitetty ja paistettu kala Balsamietikoissa on pienempi ... Lue lisää
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti Image
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti
Ponte Vecchio Aceto Balsamico di Modena I.G.P – 5 botti Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 10 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, ke... Lue lisää
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento Image
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento
Balsamietikka Kypsytetty 10 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja ... Lue lisää
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento Image
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento
Balsamietikka Kypsytetty 15 vuotta 100 ml Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, jäätelö, mansi... Lue lisää
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio Image
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio
Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 25 vuotta 100 ml Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, sushi, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, j... Lue lisää
Baricci oliiviöljy 0.75 l Image
Baricci oliiviöljy 0.75 l
Kylmäpuristettu extra virgine -oliiviöljy 0,75 l pullo Voimakas ja täyteläinen oliiviöljy. Väriltään vaalean vihreä ja tuoksussa on yrttejä sekä koivuvihtaa (klorofylli). Maku on runsas ja tasapainoinen. Sopii er... Lue lisää
24.00
Pisoni Suklaagrappa Image
Pisoni Suklaagrappa
Tuottaja: Pisoni Alue: Trentino Alkoholi: 17% Hinta: 28.90 € (alv 24 %) Myyntierä: 1 pullo, 0.5 l Pisonin suklaagrappa (Cuor di Cioccolata) on tumman suklaan makuinen kermainen ja samettinen likööri. S... Lue lisää
28.90