Muut tuotteet

Muut tuotteet

Herkkutuotevalikoimaamme kuuluu balsamicoja, oliiviöljyjä ja oliivipulveri. Näitä tuotteita myymme myös yksityishenkilöille. Ota yhteyttä: katriina.sievanen@delicatus.fi

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteita ravintolaasi suurempia määriä, pyydä tarjous.  

10
Yes
None
1
30
Syötä hakusana
/muut-tuotteet/
Thumbnail
Lajittele

Kategoriat

Maa :

Tuotantotapa:

ULIDEA Oliivipulveri 150g
29
ULIDEA Oliivipulveri 150g Image

Oliivipulveri 150 g

ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ja siinä on sen lisäksi vain aavistus suolaa. Oliiveista on ensin poistettu kaikki vesi, jonka jälkeen ne on jauhettu.

Täydellinen tuote esimerkiksi pastan kanssa ja sopii hyvin mm. salaatteihin. Todella monikäyttöinen tuote ja voimakkaan makunsa vuoksi voidaan käyttää mausteen tapaan.

Vastaavaa tuotetta ei ole tällä hetkellä markkinoilla. Tuote säilytetään avattuna jääkaapissa ja säilyvyyttä sille luvataan 10/2018 asti.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
ULIDEA Oliivipulveri 40 g
14
ULIDEA Oliivipulveri 40 g Image

Oliivipulveri, 40 g

Valmistusaineet: oliivi, suola

ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ja siinä on sen lisäksi vain aavistus suolaa. Oliiveista on ensin poistettu kaikki vesi, jonka jälkeen ne on jauhettu.

Täydellinen tuote esimerkiksi pastan kanssa ja sopii hyvin mm. salaatteihin. Todella monikäyttäinen tuote ja voimakkaan makunsa vuoksi voidaan käyttää mausteen tapaan. Vastaavaa tuotetta ei ole tällä hetkellä markkinoilla. Tuote säilytetään avattuna jääkaapissa ja säilyvyyttä sille luvataan 10/2018 asti.

Lisätietoa tuotteesta, valitettavasti vain italiaksi.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
ULIDEA Oliivipulveri 150g Image
ULIDEA Oliivipulveri 150g
Oliivipulveri 150 g ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ja siinä on sen lisäksi vain aavistus suolaa. Oliiveista on ensin poistettu kaikki vesi, jonka jälkeen ne on jauhettu. Tä... Lue lisää
ULIDEA Oliivipulveri 40 g Image
ULIDEA Oliivipulveri 40 g
Oliivipulveri, 40 g Valmistusaineet: oliivi, suola ULIDEA on aivan uudenlainen tuote, joka on tehty kuivista mustista oliiveista ... Lue lisää