Muut tuotteet

Muut tuotteet

Herkkutuotevalikoimaamme kuuluu balsamicoja, oliiviöljyjä ja oliivipulveri. Näitä tuotteita myymme myös yksityishenkilöille. Ota yhteyttä: katriina.sievanen@delicatus.fi

Mikäli olet kiinnostunut ostamaan tuotteita ravintolaasi suurempia määriä, pyydä tarjous.  

10
Yes
None
1
30
Syötä hakusana
/muut-tuotteet/
Thumbnail
Lajittele

Kategoriat

Maa :

Tuotantotapa:

Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti
12.00
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti Image

Ponte Vecchio

Modenalainen balsamiviinietikka

Kypsytetty 6 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat sekä keitetty ja paistettu kala

Modenalaisella balsamicolla on EU:n suojaama nimi, joka asettaa tuotteelle tietyt minimivaatimukset. Siinä täytyy olla happoa vähintään 6 % ja vähintään 20 % keitettyä rypälemehua. Balsamicon paksuus riippuu keitetyn rypälemehun määrästä ja kypsytysajasta. Mitä kauemmin sitä on kypsytetty sitä täyteläisempi ja monikäyttöisempi siitä tulee. Laki ei salli kypsytysajan merkitsemistä pulloon, joten tilat käyttävät erilaisia tapoja sen osoittamiseksi. Ponte Vecchio osoittaa ajan tynnyreinä, 1 tynnyri (botte) = 2 vuotta.

Ponte Vecchion balsamicot on kypsytetty vähintään vuoden, kun IGP-asetus vaatii vähintään 60 päivää ikääntymisen. Yhdestä kuuteen vuoteen balsamico on nestemäinen ja sopii päivittäiseen käyttöön salaatteihin, lihan ja kalan kanssa, kastikkeisiin jne. Tietenkin 6-vuotias on paksumpi ja täyteläisempi kuin 2-vuotias. Vanhemmat eli 8- ja 10-vuotiaat ovat kermaisempia ja sopivat myös hedelmien ja jälkiruokien kanssa edellä mainittujen käyttötarkoituksien lisäksi.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE
10.00
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE Image

Balsamietikka

Kypsytetty 4 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat, keitetty ja paistettu kala

Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita.

 

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti
19.00
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti Image

Ponte Vecchio Aceto Balsamico di Modena I.G.P – 5 botti

Modenalainen balsamiviinietikka

Kypsytetty 10 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja hedelmäsalaatit

Modenalaisella balsamicolla on EU:n suojaama nimi, joka asettaa tuotteelle tietyt minimivaatimukset. Siinä täytyy olla happoa vähintään 6 % ja vähintään 20 % keitettyä rypälemehua. Balsamicon paksuus riippuu keitetyn rypälemehun määrästä ja kypsytysajasta. Mitä kauemmin sitä on kypsytetty sitä täyteläisempi ja monikäyttöisempi siitä tulee. Laki ei salli kypsytysajan merkitsemistä pulloon, joten tilat käyttävät erilaisia tapoja sen osoittamiseksi. Ponte Vecchio osoittaa ajan tynnyreinä, 1 tynnyri (botte) = 2 vuotta.

Ponte Vecchion balsamicot on kypsytetty vähintään vuoden, kun IGP-asetus vaatii vähintään 60 päivää ikääntymisen. Yhdestä kuuteen vuoteen balsamico on nestemäinen ja sopii päivittäiseen käyttöön salaatteihin, lihan ja kalan kanssa, kastikkeisiin jne. Tietenkin 6-vuotias on paksumpi ja täyteläisempi kuin 2-vuotias. Vanhemmat eli 8- ja 10-vuotiaat ovat kermaisempia ja sopivat myös hedelmien ja jälkiruokien kanssa edellä mainittujen käyttötarkoituksien lisäksi.

 

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento
20.00
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento Image

Balsamietikka

Kypsytetty 10 vuotta

250 ml

Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja hedelmäsalaatit

Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita.

 

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento
30.00
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento Image

Balsamietikka

Kypsytetty 15 vuotta

100 ml

Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, jäätelö, mansikat ja tumma suklaa

Balsamietikoissa on pienempi happamuus kuin modenalaisessa IGP-balsamicoissa. Ponte Vecchio käyttää näihin vain etikoitunutta keitettyä rypälemehua ja kypsytyksen aikana balsamico vaihdetaan kerran vuodessa tynnyristä toiseen ja tynnyrin puulaji vaihtuu aina tässä yhteydessä. Nämä balsamicot vastaavat perinteistä DOP-balsamicoa, mutta valmistus ei ole niin säänneltyä. Lisäksi ikä voidaan osoittaa numeroilla, 10 botti tarkoittaa, että tuote kävi kypsytyksen aikana 10 eri tynnyrissä ja se on 10 vuotta vanhaa. Kaikki nämä ovat 100 % luonnontuotteita ilman mitään väri- tai säilöntäaineita.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio
90.00
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio Image

Modenalainen balsamiviinietikka

Kypsytetty 25 vuotta

100 ml

Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, sushi, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, mansikat, tumma suklaa ja ruokailun lopuksi digestiiviksi

 

Perinteinen modenalainen balsamiviinietikka D.O.P. (Denominazione di Origine Protetta). Vuodesta 2002 lähtien tuote on nauttinut Euroopan komission alkuperäisnimityksestä DOP, mikä asettaa tarkat säännöt tuotannolle. DOP balsamico valmistetaan ainoastaan keitetystä rypälemehusta, jota säilytetään vuosia puutynnyreissä, joissa se luonnollisesti paksunee ja saa aromaattisuutensa. Joka vuosi se siirretään tynnyristä toiseen ja puulaji vaihtuu, jolloin se saa aromeja niin tammesta, kirsikasta, kastanjasta, saarnista, mulperipuusta kuin katajasta. DOP balsamico täytyy pullottaa Giugiaron suunnittelemaan 100 ml:n pulloon, joka on numeroitu ja sinetöity. Vain kahta laatua saa myydä: “Affinato” kypsytetty vähintään 12 vuotta ja “Extravecchio” kypsytetty vähintään 25 vuotta. Ne ovat huomattavasti paksumpia ja makeampia kuin tavalliset modenalaiset balsamicot (IGP) ja niillä on hyvin moninaiset käyttökohteet.

Maa : Italia
Tuotantotapa: Ei määritelty
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti Image
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 3 Botti
Ponte Vecchio Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 6 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat sekä keitetty ja paistet... Lue lisää
12.00
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE Image
Ponte Vecchio Balsamico - 4 Botti FINE
Balsamietikka Kypsytetty 4 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Salaatit, raa’at ja kypsennetyt kasvikset, grillattu, paistettu ja keitetty liha, munakkaat, keitetty ja paistettu kala Balsamietikoissa on pienempi ... Lue lisää
10.00
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti Image
Aceto Balsamico di Modena I.G.P. - 5 Botti
Ponte Vecchio Aceto Balsamico di Modena I.G.P – 5 botti Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 10 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, ke... Lue lisää
19.00
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento Image
Balsamico - 10 Botti PREGIATO Condimento
Balsamietikka Kypsytetty 10 vuotta 250 ml Käyttökohteet: Riisi, kypsennetyt kasvikset, ranskalaiset tai keitetyt perunat, pizza, keitetty, paistettu tai grillattu liha, kala, kaviaari, juusto, vaniljajäätelö ja ... Lue lisää
20.00
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento Image
Balsamico - 15 Botti OPERA Condimento
Balsamietikka Kypsytetty 15 vuotta 100 ml Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, juustot, jäätelö, mansi... Lue lisää
30.00
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio Image
Aceto Balsamico Tradizionale Extravecchio
Modenalainen balsamiviinietikka Kypsytetty 25 vuotta 100 ml Käyttökohteet: Pastat, risotot, grillatut ja paahdetut kasvikset, savustettu lohi, pizza, sushi, carpaccio, kala, grillattu, paistettu ja keitetty liha, j... Lue lisää
90.00