Yritys

Viinitukku Delicatus maahantuo, myy ja markkinoi eurooppalaisten pientuottajien viinejä sekä muita elintarvikkeita kuten balsamicoja ja oliiviöljyjä.

Valitsemme tuotevalikoimaamme vain sellaisia viinejä, joita itsekin nautimme mielellämme kiinnittäen erityistä huomiota viinien hinta-laatusuhteeseen. Ostamme tuotteet suoraan tuottajilta ja olemme tutustuneet henkilöihin ja tuotantoon viinien takana.

TUOTTAJAT

Olemme yrityksenä nuori, mutta yhteistyömme useiden tuottajien kanssa on kestänyt jo yli kymmenen vuotta. Toimintamme periaate onkin tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä valitsemiemme tuottajien kanssa.

Haluamme tuoda maahan pienten perhetilojen tuotteita, koska he osallistuvat itse koko prosessiin viljelystä myyntiin ja ovat erittäin tarkkoja tuotteidensa laadusta.  Viinintekijämme noudattavat tuotannossaan kestävän kehityksen periaatteita. Suuri osa heistä viljelee luonnonmukaisesti ja osa on sertifioituja luomu- tai biodynaamisia tuottajia.

TUOTEVALIKOIMAMME

Tuotevalikoimamme koostuu tuotteista, joista tiedämme suomalaisten kuluttajien pitävän ja joiden uskomme sopivan hyvin suomalaisten ravintoloiden tarjontaan hinnoiltaan ja laadultaan. Pääpaino valikoimassamme on ruokaviineissä ja olemme valinneet kultakin tuottajalta viinejä, jotka ovat kohtuuhintaisia ja erinomaisen hinta-laatusuhteen omaavia.

Valikoimamme tulee kasvamaan lähitulevaisuudessa toimintamme laajenemisen myötä ja sisältämään myös erikoiseriä.


Otamme mielellämme vastaan asiakkaidemme toiveita valikoimamme kehittämisessä.