Viinivalikoimamme koostuu eurooppalaisten pientuottajien viineistä
Tuotevalikoimamme sisältää viinejä, joista tiedämme suomalaisten kuluttajien pitävän ja joiden uskomme sopivan suomalaisten ravintoloiden tarjontaan hinnoiltaan ja laadultaan. Pääpaino valikoimassamme on ruokaviineissä ja olemme valinneet kultakin tuottajalta viinejä, jotka ovat kohtuuhintaisia ja omaavat erinomaisen hinta-laatusuhteen.
Täydennämme valikoimaamme toisinaan erikoiserillä, ja mielellämme toteutamme asiakkaidemme toiveita tuotevalikoimamme kehittämisessä.
Makeat-kategoriasta löytyvät jälkiruokaviinien lisäksi myös tällä hetkellä myynnissä olevat suklaagrappa ja limoncello (Pisoni).
Tuottaja: Champagne Pascal Walczak
Alue: Champagne
Tyyli: Intensiivinen roseeviini
Hinta: 33.90 EUR (alv 25.5%)
Rypäle: Pinot Noir
Alkoholi: 12 %
Myyntierä: 6 x 0,5 l pullon laatikko
Rose des Riceys on poikkeuksellinen roseviini, koska viini on kuorikontaktissa neljästä viiteen päivään. Osa rypäleistä poljetaan jaloin ja osa rypäleistä käy ehjinä. Lopputulos on huomattavan tumma ja makumaailma on hyvin lähellä punaviiniä.
Maussa on punaisia marjoja ja jälkimaku on huomattavan pitkä. Melko hapokkaana viininä soveltuu monenlaisen ruoan kanssa ja menee jopa punaisen lihan kanssa.
Tuottaja: Fattoria Poggerino
Alue: Toscana
Tyyli: Hapokas roseviini
Rypäle: 100% Sangiovese
Hinta: 17.71 € (alv 25.5%)
Myyntierä: 6 x 0.75 l pullon laatikko
Puolet viinin rypäleistä otetaan talteen, kun vielä osittain raakoja rypäleitä poistetaan köynnöksistä. Näiden rypäleiden mehu annetaan käydä villihiivalla alhaisessa lämpötilassa. Toinen puoli viinistä otetaan punaviinin valmistuksen yhteydessä. Mehu on kuorikontaktissa lyhyen aikaa. Saatu mehu sekoitetaan jo käyneeseen viiniin, jolloin alkaa uusi käyminen, joka tälläkin kertaa tapahtuu alhaisessa lämpötilassa. Lopputulos on mukavan raikas viini, joka sopii niin seurusteluun kuin ruoan kanssa. Tuoksussa ja maussa on lähinnä kirsikkaa ja kukka-aromeja.
Viini on valmista juotavaksi ja kestää parin vuoden säilytyksen.